ana_ivanovic_polufinale_rim_lopta

Ana Ivanović: Imala sam tremu, odlučile su nijanse

 

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović priznala je danas da je u prvom meču na Olimpijskim igrama u Londonu imala veću tremu nego što je očekivala i istakla da su nijanse odlučile meč sa Amerikankom Kristinom Mekhejl (6:4, 7:5).

-Imala sam puno šansi na njenom servisu od samog početka. Osećala sam da su nijanse odlučivale. U principu sam srećna što sam uspela sve da završim u dva seta – rekla je Ivanovićeva novinarima u Londonu.

Povezana vest:  KUP KREMLJA 2010, Tipsarević izgubio u prvom kolu Kupa Kremlja

Ona je dodala da je trava na Vimbldonu bila klizava, ali da se nada da će podloga biti bolja u narednim mečevima. Ivanovićevu u drugom kolu očekuje duel protiv pobednice meča Elena Baltača (Velika Britanija) – Agnes Savaj (Mađarska).

-Baltača je domaća igračica, tako da očekujem da će ona dobiti taj meč. U svakom slučaju, neće biti lako – kazala je ona.

Povezana vest:  Beker: Publika za Federera, a ne protiv Novaka

Srpsku teniserku očekuje i takmičenje u miksl dublu sa Nenadom Zimonjićem.

-Igrali smo na Ju Es Openu i davno na Rolan Garosu. Pokušaćemo ove nedelje da treniramo još koji put, jer imamo velike šanse – rekla je Ivanovićeva.

Ona je najavila da će pokušati sutra da ode i uživo odgleda utakmicu odbojkaša Srbije protiv SAD. Ivanovićeva je navela i da je takmičenje na OI potpuno drugačije od gren slem turnira.

Povezana vest:  WTA SEUL, Petrova lako do polufinala u Seulu

-Totalno je drugačiji osećaj i dosta toga je i nama novo. Drugačiji su prolazi, sobe, čak i svlačionice. Ne znam… dosta stvari se izmenjalo, ali polako se navikavamo – priznala je ona.