iovanovic_igra (5)

FED CUP 2012, FINALE
Ana Ivanović:Teško mi je, ali moram da zaboravim poraz
 
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović posle današnjeg poraza od Čehinje Lusi Safarove (6:4, 6:3) na startu finala FED kupa izjavila je da joj je veoma teška, ali da mora što pre da se oporavi za sutrašnji duel sa Petrom Kvitovom.
-Veoma sam razočarana i teško mi pada ovaj poraz. Sada je najvažnije da pokušam da ga zaboravim, da ostavim sve iza sebe i budem 100 posto spremna za sutrašnji meč sa Kvitovom, koji će sigurno biti mnogo težak. Nadam se da će Jelena uspeti sad da dobije svoj meč – rekla je Ivanovićeva na konferenciji za medije.
Ona je dodala da je veoma frustrirajuće to što je u oba seta bila prilično blizu, posebno u drugom.
-Obe smo krenule nervozno, imala sam šanse koje nisam iskoristila i to je bilo frustrirajuće. Meč je bio mnogo ujednačeniji nego što rezultat govori, ali sa druge strane, moram i da priznam da je ona u odlučujućim trenucima odigrala bolje, bila je veoma agresivna, a ja sam joj olakšala posao nekim kratkim loptam – istakla je Ivanovićeva.
Na pitanje novinara kako nadoknaditi poen koji je Srbija imala upisan pre meča Ana je rekla:
-Dajemo sve od sebe u svakom meču, trudila sam se do poslednjeg poena, nisam ih iskoristila, nadam se da će biti bolje protiv Kvitove. Daću sve od sebe – zaključila je Ivanovićeva.

 

Povezana vest:  Đoković zadovoljan dobrom igrom