jelena_vranes_TRENING_15

FED CUP 2012, FINALE
Vraneš: Devojke su zaslužile veću podršku
 
Selektor teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš posle današnjeg poraza od Češke u finalu FED kupa izjavio je da je ekipa dala sve od sebe, ali da mu se čini da nije bilo dovoljno podrške, pre svega u domaćim medijima.
-Čestitke Čehinjama, posebno Kvitovoj za jučerašnji meč, Safarovoj za danasnji. Nismo uspeli ovaj put, ali već sledeće godine pokušaćemo da napravimo korak više. Sa druge strane ne mogu da se otmem utisku da mi se čini da nismo imali dovoljnu podršku, pre svega u medijima. Mi imamo takve informacije, ukoliko nisu dobre, izvinjavamo se – rekao je Vraneš na konferenciji za medije.
Na njegove reči nadovezala se Ana Ivanović.
-Zaslužujemo malo veću podršku medija, mi dajemo sve od sebe, a čini mi se da se to nekada ne predstavlja tako. Čini mi se da mi medijima moramo da objašnjavamo koliko se trudimo, jer mi se čini da vi ne vidite tako – poručila je Ivanovićeva.
U tim trenucima konferencija za medije otišla je sasvim u drugom smeru, a naelektrisanu atmosferu dodatno je pojačala mlada Aleksandra Krunić, koja je šokirala sve prisutne izveštače iz Srbije sledećim rečima.
-Imam osećaj da smo se borile protiv svoje zemlje, a ne samo protiv Češke. Ali, mi ćemo nastaviti da se borimo za našu zemlju, iako neki novinari ne znaju da izaberu vreme za neka pitanja – poručila je Krunićeva.
Češka je danas osvojila FED kup pošto je u finalu pobedila Srbiju sa 3:1.
Povezana vest:  ROLAN GAROS 2012, Janković eliminisana u drugom kolu Rolan Garosa