AnaIvanovic_August2011

Ivanović: Nadam se da ćemo Novak i ja osvojiti Hopman kup

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je danas da se nada kako će u tandemu sa Novakom Đokovićem osvojiti Hopman kup, koji im je pre dve godine izmakao, pošto su zbog povreda uoči finala sa Amerikancima morali da se povuku sa turnira.
-Bili smo tako blizu prošli put i razočarana sam zbog načina kako se sve završilo. Loše smo se osećali i Novak i ja, nadam se da ćemo ove godine osvojiti titulu – rekla je Ivanović za tamošnje medije.
Najbolja srpska teniserka prethodnu sezonu završila je na 13. mestu, ali je najavila povratak u Top 10.
-To je bio moj cilj ove godine i bila sam vrlo blizu. Nadam se da ću u predstojećoj sezoni uspeti u tome i da ću biti u boljoj pozicij pred najveće turnire. Nekoliko devojka je bilo dominantno, ali imam ambiciju da počnem da pobeđujem i najbolje teniserke. Moram da nastavim vredno da radim i da verujem u sebe – dodala je Ivanović.
Novak i Ana će se kao prvi nosioci takmičiti u A grupi zajedno sa selekcijama Italije (Andreas Sepi i Frančeska Skjavone), Nemačke (Tomi Has i Andrea Petković) i domaćina Australije (Bernard Tomić i Ešli Berti).
Učesnici B grupe su SAD (Džon Izner i Venus Vilijams), Španija (Fernando Verdasko i Anabel Medina Gariges), Južna Afrika (Kevin Anderson i Šanel Šepers) i Francuska (Žo-Vilfred Conga i Matilda Johanson).
Pobednici grupa plasiraće se u finale jubilarnog 25. Hopman kupa, koji je na programu od 29. decembra do 5. januara u Pertu.

Povezana vest:  Ivanovićeva bolja od Lisicki