Bojana_Jovanovski_2012

AO 2013

Četvoro tenisera iz Srbije sutra igra u Melburnu

Šestog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u subotu, na teren će izaći i četvoro tenisera iz Srbije.  Bojana Jovanovski, 56. teniserka sveta igra u trećem kolu protiv 42-godišnje Kimiko Date-Krum iz Japana, 100. na WTA listi. Meč je četvrti na programu terena broj dva, na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. 
Sedmi nosioci Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindštet igraju meč drugog kola protiv francuskog dubla Žilijen Beneto-Edvard Rožer-Vaselin. Meč je treći na programu terena broj 13, na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći. 
Srpsko-hrvatski dubl Jelena Janković i Mirjana Lučić igraju meč drugog kola protiv devetih nosilaca, nemačko-češkog para Ane Lene Grenefeld i Kvete Peške. Meč je poslednji na programu terena broj 20, na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći. Takmičenje na Australijan openu počinje i prvi nosilac u juniorskoj konkurenciji Nikola Milojević, a protivnik će mu biti Žurens Žosimo Mendosa sa Filipina.

Povezana vest:  Đoković: Odigrao sam najbolji meč ove nedelje