Ana IvanovicAna Ivanović ne nastupa protiv Slovačke u FED CUP takmičenju
Na osnovu zajedničkog sporazuma sa Teniskim savezom Srbije Ana Ivanović neće nastupiti na Fed kupu koji će Srbija igrati protiv Slovačke u aprilu.
-Razgovarala sam sa selektorom Dejanom Vranešom i predsednikom Saveza Slobodanom Živojinovićem i došli smo do zaključka da, imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazim i sve što se dogodilo u poslednje vreme, nije pravi momenat da budem deo tima – rekla je Ana.
-Uprkos mom odsustvu verujem da imamo dobar tim predvođen Jelenom kao i da je ovo dobra prilika za mlade igračice da se oprobaju na velikoj sceni – dodala je Ana.
-Znam da će srpski tim kao i uvek dati sve od sebe i pokazati veliku borbenost – izjavila je Ivanovićeva i dodala:- Ja ću nastaviti da preduzimam sve neophodne korake u cilju povratka u formu i ključno je da treniram sa svojim timom i da igram turnire
Živojinović je rekao: -Svi znamo da je Ana prošla kroz veoma teška iskustva u poslednje vreme i mi je podržavamo u njenim naporima da učini sve što je moguće kako bi se vratila u vrh. Ana ima svo vreme ovoga sveta, ona ima samo 22 godine i uskoro će se vratiti.“
Povezana vest:  Zimonjić i Tipsarević u polufinalu dublova