deciji_sajam_2Dečiji sajam se bliži
IMLEK DEČIJI SAJAM i ovog proleća održava se u Hali III Beogradskog sajma. Ulaz na manifestaciju koja se održava od 23. do 25. aprila je besplatan.
Na ovom petom, jubilarnom IMLEK DEČIJEM SAJMU, u duhu slogana „ČISTA PETICA“ decu svih uzrasta od 10 do 19 časova očekuje 150 kvadratnih metara velika igraonica, veštačka stena, neprekidni program na bini, sportskom terenu, nove igrice i sve ono što se danas deci nudi za zabavu u slobodnom vremenu, ali i obrazovanje, poput knjiga, muzike, filmova. Roditelji imaju prilike da na više od 80 štandova vide pa i kupe  skoro sve za najmladje, kako za bebe tako i školarce. Veliki broj izlagača spremio je sajamske popuste, degustaciju proizvoda, poklone. Generalni sponzor IMLEK obradovaće posetioce zabavnim programom na bini i igrama na sportskom terenu.
Zbog velikog interesovanja, ovoga puta planirane su čak dve trke beba u puzanju tokom vikenda, ali i neobičan, zabavan „Nestle ples beba“! Posetioce očekuju brojne nagradne igre, program će moći da prate a u pojedinim segmentima učestvuju, posebno u prezentacijama sportova za decu.
Na sajmu nastupaju hor „Čarolija“ i čuveni Minja Subota, hor „Vrapčići“, deca muzičari i ona koja se bave folklorom, Gradska čistoća sa predstavom o očuvanju sredine, Tanja Petrović sa svojim malim i uspešnim karatistima, fitnes, odbojka, klizanje, sinhrono plivanje, ragbi, bejzbol, aikido, najmladji fudbaleri u sajamskoj Fer plej ligi, klovnovi, animatori.
Manifestaciju su podržali Skupština grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad i socijalnu politiku i Ministarstvo za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje.
Izvesno je da će i ovaj peti IMLEK DEČIJI SAJAM biti u duhu slogana „ČISTA PETICA“, ocenjen najvišom ocenom, što potvrdjuje i spisak od osamdesetak izlagača, renomiranih poput generalnog sponzora sajma kompanije IMLEK, dečije obuće BAMBI iz Varaždina, FRIKOM-a, TURBO LIMAČ-a i BEKUTAN-a.
Organizatori dečijeg sajma SKY VISION i SNAR GROUP u periodu od 23. do 25. aprila najavljuju izuzetan trodnevni dogadjaj u Beogradu i Srbiji.
Povezana vest:  Aukcija kravica, novac ide u humanitarne svrhe