JOVANOVSKI-HANTUCHOVA 20

Jovanovski: Samo da budemo zdrave protiv Nemačke

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je danas da će Nemačke biti veoma težak protivnik u borbi za opstanak u Svetskoj grupi FED kupa, ali da je najvažnije da igračice tada budu zdrave.
-Nakon svih problema koje smo imali protiv Slovačke, na prvom mestu bih želela da meč protiv Nemica dočekamo potpuno zdrave i fizički pripremljene. Nakon prošlogodišnjeg uspeha i plasmana u finale, biće izuzetno teško igrati za opstanak. Ipak, to je jedini put ka novom velikom rezultatu koji možemo da napravimo u 2014. godini – kazala je Jovanovski. 
Ona je prošlog vikenda, uprkos povredi leđa, predvodila Srbiju protiv Slovačka u Nišu, ali je taj duel prvog kola Svetske grupe domaća selekcija izgubila.
-U Nemačkoj ćemo se truditi da igramo poen po poen i strpljivo dođemo do pobede koja bi nas ostavila u društvu najboljih. Sigurna sam da u Nemačkoj nećemo biti same već da ćemo imati podršku naših ljudi koji tamo žive. Biće to lepa prilika da zajedno predstavimo Srbiju u najlepšem svetlu – zaključila je Jovanovski.
Duel baraža za opstanak u Svetskoj grupi igraće se 20. i 21. aprila u Nemačkoj. 

Povezana vest:  Krajinović pobedio Bozoljca u srpskom derbiju