Jelena Jankovic 2013

Janković: Nadam se da če moje vreme doći

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je posle poraza od Ruskinje Marije Šarapove (6:2, 6:1) na Mastersu u Majamiju da veruje kako i dalje može da osvoji Gren slem titulu.
-Mislim da mogu. U prethodne dve godine imala sam mnogo povreda, u Australiji sam imala problema sa trbušnim mišićima i nisam mogla da igram tri nedelje. Povrede znaju da frustriraju, jer ne možete da postignete nivo igre koji želite. Ipak, verujem da imam kvalitet i da mogu da se nadmećem sa najboljim igračicama. Trudim se da vežbam naporno, radim svakodnevno i nadam se da će moje vreme doći – rekla je Jankovićeva.
Ona je rano jutros u četvrtfinalu pobedila Italijanku Robertu Vinči sa 2:1 u setovima i nije imala dovoljno vremena za odmor, jer je posle samo 15 sati morala da izađe na megdan Ruskinji.
-Nisam se dobro kretala, osećala sam se umorno i iscrpljeno. Čudna situacija, imala sam nekoliko sati za spavanje, a zatim sam opet morala na teren. Ipak, svaka čast Mariji, igrala je dobro i bila je bolja – zaključila Jankovićeva.

Povezana vest:  Kecmanović kao "laki luzer" eliminisan u Haleu