NIS otvorena skola tenisa ispred Arene 1„NIS Otvorena škola tenisa“ u Beogradu
 
Za vreme trajanja Dejvis kup mečeva u Beogradu između reprezentacija Srbije i Kanade kompanija NIS i Teniski savez Srbije organizuju „NIS otvorenu školu tenisa“ ispred Kombank arene. Svi mališani uzrasta od 6 do 10 godina imali su već u subotu priliku da besplatno nauče prve korake ovog sporta uz pomoć stručnih trenera. Škola tenisa je otvorena i u nedelju pa će svi koji danas nisu stigli do Arene moći da savladaju osnove tenisa i u nedelju od 12 časova.
U susret NIS otvorenoj školi tenisa, u četvrtak 12. septembra na platou ispred poslovne zgrade kompanije NIS organizovano je druženje dece iz Zvečanske i srednjoškolaca koji su deo NIS-ovog projekta „Energija znanja“ sa teniserima srpske Dejvis kup reprezentacije. Nenad Zimonjić, Ilija Bozoljac, Dušan Lajović i Filip Krajinović pokazali su deci osnovne teniske poteze.
„NIS otvorena škola tenisa“ organizuje se drugu godinu zaredom i deo je korporativnog programa „Energija sporta“. Ovaj program ima za cilj da podrži dečiji sport, promoviše zdrav način života, ali i da podrži profesionalni sport i razvoj mladih.
NIS otvorena škola tenisa do sada je organizovana u Čačku, Nišu, Novom Bečeju, Zrenjaninu i Kikindi, a posle Beograda posetiće Pančevo, Novi Sad i Kragujevac.
Povezana vest:  Ðoković među najuticajnijim ličnostima na svetu