Troicki odigrao revijalni meč sa pobednicom kviza Erste banke

andrijana_pesic_i_viktor_troickiTeniser Viktor Troicki odigrao je egzibicioni meč na terenima teniskog kluba Gemax sa Andrijanom Pešić, koja je pobedila u kvizu koji je organizovala Erste banka “Meč lopta“ na svom sajtu www.erstednja.rs u okviru kampanje za promociju štednje.
Posle upoznavanja sa pobednicom kviza Andrijanom Pešić Viktor joj je pokazao neke osnovne udarce u tenisu pošto Andrijana nikada nije igrala tenis. Zatim je usledelo razenjivanje udaraca između Vikota i Andrijane s jedne starne i supraničkog tima u kome je bila Jovana Jakšić, evropska šampionka u kategoriji teniseri do 16 godina. 
Posle toga Viktor je odlučio da ispuni još jednu želju pa je tako razmenio nekoliko udaraca sa Jovanom koja je bila oduševljena time što je imala priliku da prebacuje lopticu preko mreže sa srpskim reketom broj dva. 
Viktor je pobednici kviza uručio poklon – loptice i majicu u kojoj igra, sa svojim potpisom. 
-Kada sam na sajtu Erste banke videla kviz „Meč lopta“ odlučila sam da pobedim jer sam shvatila da je to sjajan prilika da upoznam Viktora. To je ujdeno bio i moj najveći motiv da učestvujem u kvizu. Presrećna sam jer mi se ostvario san da upoznam svog velikog idola – izjavila je dvadesetogodišnja Andrijana Pešić koja je apsolvent Više medicinske škole u Beogradu i u povernju dodala da joj je brat malko pomogao da odgovori tačno na sva pitanja u kvizu. 
Troicki će ovu godinu završiti na 29. mestu ATP liste i veoma je zadovoljan time. Viktor ima velike ambicije za sledeću sezonu, a rekao je da se nada da će biti još uspešnija od ove sezone u kojoj su ga povrede omele da pokaže svoju snagu na terenu. Pored planova vezanih za karijeru, Troicki je istakao da mu saradnja sa Erste bankom imponuje, jer od kad je postala njegov glavni sponzor 2008. Godine bio je 140. na listi tenisera, a danas se nalazi među trudeset najboljih na planeti. Ove godine Viktor je snimio i reklamu za pormociju štednje, sa animiranim likom Prvojem. 

Povezana vest:  VIMBLDON 2011, Novak Đoković pobedio Rafaela Nadal u finalu