vesna dolonc 1

FED CUP 2014

Dolonc: Ne žalim što sam izgubila, ona je bila sjajna

Srpska teniserka Vesna Dolonc rekla je danas posle eliminacije Srbije od Kanade u Fed kupu da ne misli da je loše igrala i da jos Evženi Bušar nije pružila šansu da pokaže svoju najbolju igru. 
-Ne žalim što sam izgubila.. Igrala sam najbolje što sam mogla. Tempo meča je bio veoma visok, stalno je prebacivala pritisak na mene, pogađala je ćoškove i kada mi je davala šansu da igram, bilo je teško da pronađem bilo kakvu igru – rekla je Dolonc posle meča.
Srbija je ranije danas poražena od Kanade u Montrelau sa 3:0 u meču prvog kola Svetske grupe dva, a odlučujući poen domaćoj ekipi donela je Evženi Bušar trijumfom nad Dolonc od 2:0. 
-Bilo je teško igrati danas protiv sjajne Bušar. Bila sam manje koncentrisana i manje brza nego juče, ne bih rekla da me je jučerašnji meč sa Voznijak iscrpeo, samo nisam imala priliku da igram na svom nivou. Jedino o čemu sam razmišljala je da sve vreme moram da igram na visokom nivou, da se naviknem na pritisak – kazala je Dolonc. 
Bušar je kazala da je srećna što je donela Kanadi plasman u plej-of Fed kupa i da joj igranje za reprezentaciju uvek pričinjava zadovoljstvo. 
-Presrećna sam, nije bilo lako izboriti pobedu. Drugačiji je osećaj igrati se reprezentaciju, jer to je svega dvaput, triput godišnje. Drago mi je da mogu da igram i doprinesem svojom igrom – kazala je Bušar. 

Povezana vest:  Đoković: Jednostavno nije htelo, sačekaću Rio