ana_ivanovic_tenis2WTA ŠTUTGART

Ana Ivanović danas protiv Radvanske, JJ protiv Dulko

 

Drugi reket Srbije, 57. na WTA listi Ana Ivanović posle preskakanja FED Kupa i serije loših rezultata nastavlja takmičenje u singlu. Ivanovićevoj su potrebni dobri rezultati i igre a u prvom kolu Ivanovićeva igra protiv Poljakinje Agnješke Radvanske koja je postavljena za petog nosioca.

Povezana vest:  Đoković: Morao sam da ostanem mentalno jak

U slučaju da pobedi Radvansku, Ivanovićeva će igrati protiv bolje iz meča Polona Hercog (Slovenija) – Sara Per (Izrael).

Jelena Janković, postavljena za četvrtog nosioca, posle napornog vikenda u Beogradu i tri odlična meča koja je odigrala za FED Kup tim, kreće sa takmičenjem. U prvom kolu JJ će igrati protiv Žizele Dulko (Argentina). U narednom kolu Jankovićeva, ako prođe prvu prepreku, će igrati protiv Margalite Čaknašvili (Gruzija) i Tsvetana Pironkova (Bugarska).

Povezana vest:  Serena Vilijams: Sjajan je osećaj osvojiti 23 grend slem titule

Prošle godine Jankovićeva je izgubila u trećem kolu od Flavije Penete (Italija) sa 2:1 u setovima, dok je

U igri parova Ana Ivanović juče je nastupila sa Andreom Petković (Nemačka). Njih dve izgubile su posle tri seta od Sare Borvel (Velika Britanija)/Rakel Džons Kops (SAD) sa 2:1 u setovima (5:6, 6:3, 6:10). U dublu je na spisku i Jelena Janković koja u paru sa Lizl Hjuber (SAD) a njihove protivnice biće Katalin Maroš (Mađarska)/Šanel Šepers (Južnoafrička Republika).

Povezana vest:  Italijan pisao Ðokoviću: Zašto samo prvih 700?