lakolubaraPredstavljen novi Plivački klub La Kolubara

 

U velikoj sali gradske opštine Lazarevac, održana je promocija novog plivačkog kluba „LA KOLUBARA“. Osim velikog broja ljubitelja plivanja i plivačkog sporta, ovom dogadjaju su prisustvovali i predsednik Plivačkog saveza Srbije Slobodan Bokanić, potpredsednik PSS Branislav Kovačević, predsednik plivačkog saveza Beograda Ivan Đorđević i predsednik trenerske organizacije Boris Drobac.

Povezana vest:  Šefik: Cilj je najviši nivo, Mandić: Nova lepa priča

Na promociji su prezentovani ciljevi osnivanja novog kluba za čije ostvarenje su potrebni određeni uslovi u smislu obezbeđenja odgovarajućih termina na bazenima, na teritoriji opštine Lazarevac.

Uprava kluba je svesna trenutne situacije, i teških uslova koje će zajedničkim snagama, zajedno sa lokalnom samoupravom i dr. subjektima uspeti da prevaziđe. Uloženi rad i sredstva vratiće se višestruko kroz rezultate dece na svim poljima. Do stvaranja dostojnih uslova za razvoj kluba u V.Crljenima i Lazarevcu, rad kluba će biti realizovan na bazenima u Obrenovcu, Beogradu, Valjevu i Vrujcima gde u susret izlaze klupski sportski prijatelji.

Povezana vest:  Rašović ide na operaciju jagodične kosti

Ovom prilikom su i predstavljeni članovi izvršnog odbora kluba „Lakolubara“: predsednik Slobodan Lazarević, sportski direktor Vladimir Mitrović; Milan Belaćević, Tamara Marković Subota, Tamara Ivanović, Furtula Pera, Dušan Nenadić. Treneri kluba su: Vladimir Mitrović, Mira Mladenović i Ivan Tolović.