reprezentacija_srbije_bazenFINA KUP

Udovičić: Sledi meč sa Španijom

 

Posle meča sa Australijom i ulaska u polufinale salektor Dejan Udovičić je naglasio da ekipa nema kontinuitet i da mora da se radi.

– Vidljivo je da nemamo kontinuitet u igri i protiv Španije ćemo očigledno morati da rasporedimo snagu. Neke smo elemente popravili u odnosu na Niš ali još mora da se radi. Španija je imala lakšu grupu ali je primetno da su značajno digli formu u odnosu na sve ekipe koje su bile u Svetskoj ligi. Imaju drugog centra Madjara i verujem da iako ne igra Radjen moramo da se odbranimo.

Povezana vest:  Treneri zadovoljni: Radnički je zasluženo u finalu

Marko Avramović bio je kratak:

– Uvek je četvrtfinale teško a Australija nije lagan protivnik. Mislim da smo korektno odigrali.Znamo se odlično sa Špancima,idemo na pobedu.Igraju mnogo bolje nego u Nišu.

Milan Aleksić posle meča sa Australijom isto je bio kratak.

– Biće teško sa Španijom, odlična ekipa. Dobili su drugog centra Madjara Širanjija ,iskusni su i sigurno imaju želju da idu napred. Daćemo sve od sebe!

Povezana vest:  TURNIR 4 NACIJE, Srbija bolja od Kanade, SAD od Kine

Filip Filipović, sada već iskusni reprezentativac Srbije je rekao:

-Tri četvrtine kvalitetne igre za ovaj stadijum priprema.U poslednjem smo ostali bez koncentracije, bez realizacije dogovora sa sastanka i to ne sme da se ponavlja.Španija igra odlično, biće u krugu kandidata za medalju u Zagrebu.U Nišu su samo trenirali a sada se vidi da se podižu i da će nam biti jako teško. Dosta smo igrali ove godine.Imaju pojačanje u mađarskom centru ali verujem da ćemo dati sve od sebe i videti koliko to sada vredi.

Povezana vest:  Trijumf Srbije na gostovanju u Rusiji