darko_udovicicSAOPŠTENJE VK PARTIZAN

Darko Udovičić razrešen dužnosti

 

Upravno odbor Vaterpolo kluba Partizan poslao je saopštenje za javnost u kome se navodi da je Darko Udovičić razrešen dužnosti sa mesta direktora kluba.

Saopštenje prenosimo u celosti

 

Analizirajući rezultate poslovanja i rada kluba u dosadašnjem periodu i utvrdivši nedoslednost u sprovođenju odluka U.O. kao i odsustvo odgovarajuće komunikacije na sportsko-takmičarskom i poslovno-marketinškom planu, U.O. Vaterpolo kluba Partizan Raiffeisen je na svojoj sednici održanoj 21.09.2010. doneo odluku o razrešenju Darka Udovičića sa funkcije direktora Vaterpolo kluba Partizan Raiffeisen.

Povezana vest:  EP HRVATSKA 2010, Udovičić: Napravili smo mnogo grešaka

U postupku donošenja ovakve odluke U.O. je imao u vidu da u uslovima kada je obezbeđena struktura stručnog i igračkog kadra, na početku takmičarske sezone, nije obezbeđena adekvatna tehnička i organizaciona podrška neophodna za funkcionisanje kluba u celini.

Poboljšanjem poslovanja i realizacijom zacrtanih klupskih ciljeva Vaterpolo klub Partizan Raiffeisen će i u narednom periodu, kao i do sada, nastaviti da pruža snažnu i bezrezervnu podršku svim reprezentativnim selekcijama.

Povezana vest:  Radnički iz Kragujevca otpustio trenera Jovovića

U.О. je doneo odluku da funkciju v.d. direktora kluba do postavljenja novog direktora obavlja Mirko Bradajić.

 

Upravni odbor

Vaterpolo kluba Partizan Raiffeisen

U Beogradu 21.09.2010.