Kolektivna ostavka članova Stručnog saveta

 

Povodom ostavke predsednika Stručnog saveta Vaterpolo saveza Srbije gospodina Vlaha Orlića – Bate, članovi Stručnog saveta obaveštavaju rukovodstvo Saveza da podnose kolektivnu ostavku na rad u Stručnom savetu.

Savet u dosadašnjem sastavu postavio je pred sebe zadatke bitne za razvoj vaterpolo sporta u zemlji, između ostalih postavljanje strategije za ostvarivanje dugoročnih ciljeva organizacije u kontinuiranom osvajanju visokih međunarodnih rezultata, tj. osvajanje medalja na Olimpijskim igrama, svetskim i evropskim prvenstvima i potrebu efikasnijeg organizacionog razvoja Saveza i klubova u Srbiji. Savet je u ovom periodu pristupio rešavanju zadataka iz strategijskog i organizacionog razvoja, edukaciji kadrova uz rešavanje tekućih stručnih zadataka.

Povezana vest:  EP HOLANDIJA 2012, Španija pobedila Tursku u meču za plasman

S obzirom da je u međuvremenu došlo do promena okolnosti u radu Stručnog saveta, tj. do ostavke  gospodina Vlaha Orlića predsednika Stručnog saveta Vaterpolo saveza, koji nas je predložio u sastav Stručnog saveta, mi dole potpisani iz kolegijalnih i moralnih razloga podnosimo ostavku kako bi budućem predsedniku olakšali posao.

Arsović Dragan s.r.

Bratuša mr Zoran s.r.

Povezana vest:  Srbija "potopila" i Brazil

Kalanović Zoran s.r.

Reperger dr Šandor s