nikola_radjen_part

Rađen: ako pružimo maksimum, neće biti problema u Rimu

 

Vaterpolista beogradskog Partizana i reprezentativac Srbije Nikola Rađen ocenio je danas da „crno-beli“ neće imati nikakvih problema ukoliko na završnom turniru Evrolige, koji će biti održan 4. i 5. juna u Rimu, pruže maksimum.

Rađen smatra da su njegovi saigrači i on odradili obaveze tokom sezone na vrhunskom nivou i da nemaju čega da se boje u slučaju da u Rimu prikažu najbolje iz dosadašnjih izdanja.

Povezana vest:  Jelenić: Trazićemo zaštitu VSS, OKS i Ministarstva sporta

Iskusni bek istakao je da su završne pripreme na otvorenom bazenu u Segedinu, koje su okončane juče, predstavljale pun pogodak.

-Imali smo vrhunske uslove za rad. Iskoristili smo boravak u Segedinu za ‘udaranje glazure’ i korekciju sitnih detalja – napomenuo je Rađen.

Partizan će se u polufinalu završnog turnira sastati sa ekipom hrvatske Mladosti, sa kojom ove sezone ima polovičan učinak. U duelima dva najtrofejnija kluba na svetu, u prvoj fazi elitnog takmičenja, svako je pobedio na svom bazenu.

Povezana vest:  Kompanija "BIC" uz vaterpoliste Srbije

-Između nas nema nikakvih tajni. Dobro znamo njihove prednosti i nedostatke, ali isto tako i oni odlično poznaju naše kvalitete – zaključio je Rađen ne želeći da se upušta u bilo kakve prognoze o ishodu zanimljivijeg polufinalnog meča.

Utakmica Partizan – Mladost igra se 4. juna od 19.30 časova. Drugi polufinalni par čine Pro Reko (Italija) – Budva (Crna Gora). Njihov meč počinje sat i po kasnije.

Povezana vest:  Savić: Preko Svetske lige do Rija

Izabranici trenera Igora Milanovića put „večnog grada“ kreću sutra rano ujutru.