igor_milanovic_kzn_2011

LIGA ŠAMPIONA

Milanović: Ekipa nema pritisak da mora da pobedi Seged

 

Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović rekao je danas da naredne utakmice u Ligi šampiona treba da budu provera ekipe i da nema pritisak da mora da pobeđuje. Partizan u subotu u 20.00 na Banjici igra prvi meč u Grupi C Lige šampiona sa mađarskim Segedom. U grupi su još dva mađarska kluba – Eger i Vašaš.

Povezana vest:  Kup Srbije: Zvezda protiv Radničkog, Partizan - Vojvodina

-Upali smo u grupu sa mađarskim klubovima. Na neki način sagledaću mnogo bolje mogućnosti ekipe u ovim utakmicama. Sada nas očekuje meč sa Segedom i pozivam publiku da bude Partizanov osmi igrač I stvore ambijent kakav priželjkujemo – rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

On je dodao da je njegova ekipa oslobođena pritiska.

-Ovakve utakmice služe da proverimo sebe, da vidimo gde su nam limiti. Ova ekipa sa onom prošlogodišnjom nema nekih dodirnih tačaka – rekao je Milanović.

Povezana vest:  Radnički izjednačio u finalu

Vaterpolista Miloš Korolija ocenio je da je Seged mnogo jači nego kada je on u tom klubu igrao.

-Oni dve godine za redom igraju u Ligi šampiona. Prošle sezone su imali epizodnu ulogu, tako da verujem da to sada žele da promene – rekao je Korolija.

Golman Slobodan Soro istakao je da je činjenica da je Partizan sa Segedom često igrao prijateljske utakmice, ali da to neće uticati na naredni meč.

Povezana vest:  VATERPOLO TURNIR (ŽENE)

-Poznaju oni nas, poznajemo i mi njih. Drugačije se igraju zvanične utakmice, jer je drugačiji pristup igrača – rekao je Soro.

Partizan u Ligi šampiona brani titulu.