aleksandar_sostar_par_seged

Aleksandar Šoštar: Prvak Evrope zaslužuje više

 

Predsednik Vaterpolo kluba „Partizan“ Aleksandar Šoštar zahvalio se danas sponzorima na pomoći, ali je istakao da to nije dovoljno za troškove jednog prvaka Evrope.

-Generalni sponzor Rajfajzen nam je puno pomogao, kao i Dunav osiguranje i Aerodrom „Nikola Tesla“. Ali, sve to zajedno nije dovoljno za nekog ko je prvak Evrope – rekao je Šoštar na konferenciji za novinare na Banjici.

Povezana vest:  VSS produžio mandat Udovičiću do 2016.

On je dodao da je uspehom crno belih u Savoni, opdnosno osvajanjem Super kupa, stavljena tačka na izuzetno sezonu, uprkos oslabljenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Predstavnici Rajfažen banke, Dunav osiguranja, i Aerodroma „Nikola Tesla“, pozvali su danas sve zainteresovane da pomognu vaterpolo klubu Partizan.

-Ponosni smo na saradnju sa Partizanom koja traje već osam godina. Nije bilo teško da odaberemo klub, jer crno beli imaju tradiciju u vaterpolu. Pozivam sve koji mogu da pomognu, jer na taj način utiču na razvoj omladine – rekao je direktor Rajfazen banke Zoran Petrović.

Povezana vest:  Partizan protiv Breše, Zvezda protiv Egera u osmini finala

Direktor aerodroma „Nikola Tesla“, Velimir Radosavljević istakao je da privatni sektor nije dovoljno uključen u razvoj vrhunskog sporta. Vaterpolisti Partizana su ove godine postali prvaci Evrope, osvojili domaće prvenstvo i nacionalni Kup, a trijufovali su i u Interligi i nedavno osvojili Super kup u Savoni.