vanja_udovicic_kzn_sos

Vanja Udovičić: Navijajte za nas, a cilj se zna – zlatna medalja

 

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je danas da ekipa nikada nije imala teže i komlikovanije pripreme, ali da cilj na Olimpijskim igrama ostaje isti – finale i borba za zlatnu medalju.

-Imali smo dostapehova, povreda, bolesti, ali eto, i u takvoj situaciji ne odustajemo od našeg cilja.  Bez obzira na sve, mi ne kalkukišemo, cilj se nije promenio, ni uodnosu na prošlu godinu, ni pre dve, ni po povratku iz Pekinga. Naš cilj je finale, borba za zlato i za to živimo – rekao je Udovičić na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Povezana vest:  Srbija ispala u osmini finala Evropskog prvenstva

On je istakao fenomenalan pristup igrača tokom priprema.

-Momci su dali i više nego što sam očekivao, znamo šta smo prošli i to mi uliva nadu, da nadmašimo i sebe u Londonu. Pozivam navijače da nas bodre, što više mogu, da ne zamere ako na početku ne bude kako treba. Greške ćemo ispravljati u hodu, a nadam se da ćemo na kraju zaslužiti i sreću. Sad nam je potrebnija nego ikad – zaključio je Udovičić.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Neizvestan nastup Partizana u Jadranskoj ligi

Selektor je istakao da su vaterpolisti ponosni što je njihov kapiten Vanja Udovičić jedini iz kolektivnih sportova koji treći put uzastopno učestvuje na Olimpijskim igrama. Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta.