vaterpolo_srb_trening

Srpski vaterpolisti se spremaju za duel sa Mađarskom

 

Vaterpolisti su juče odradili trening sa selekcijom Grčke. Udovičić i Andrić su vežbali igrača manje i više. Srpski selektor je zadovoljan obzirom da su protekla tri dana organizovana na najbolji način. Jedini problem predstavljaju gužve u saobraćaju mada će se na tehničkom sastanku razgovarati i još nekim elementima , pre svega o napumpanosti lopti.

Povezana vest:  Čelnici VSS uručili Gašiću kapicu s potpisima igrača

Dvojica Udovičića su bili sagovornici novinara. Kapiten Vanja Udovičić je ponovio reči sa konferencije za štampu da bi bilo odlično kada bi ekipa igrala finale i da je to ova generacija ponašanjem, radom i rezultatima zaslužila.

Selektor je sa druge strane izrazio nezadovoljstvo jer se završni deo turnira neće igrati u velikom bazenu koji prima preko 17.000 gledalaca.

Povezana vest:  EVROINTER, Seged - Ferencvaroš 11:8

– Igraju se velike utakmice i ovaj sport je zaslužio da ga vidi veći broj ljudi.

Kapacitet tribina u Vaterpolo areni je preko 5.000 gledalaca. Dejan Udovičić je i prokomentarisao probleme sa Pro Rekom istakavši da niko zbog toga nije srećan.

– U istoj situaciji su i Crna Gora, Mađarska i Hrvatska i sa time moramo da živimo. A neću da verujem da je ovakva odluka doneta namerno neposredno pred Olimpjske igre.

Povezana vest:  Radnički se sa Olimpijakosom sprema za Vuljagmeni