vladimir_vujasinovic_par_cz

Vujasinović: Više neiskustvo, a malo i strah od pobede

 

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinovic posle večerašnjeg remija sa Galatasarajem (5:5) na startu Lige šampiona rekao je da je zadovoljan, pre svega igrom u odbrani, ali da se videlo koliko ekipi nedostaje preko potrebno iskustvo za mečeve u elitnom takmičenju.

-Kao što smo i očekivali utakmica je bila teška i tvrda. Mi smo igrali u podmlađenom sastavu, mislim da smo bili dobri, pre svega kad se gleda igra u odbrani, dok je u napadu očekivano išlo malo teže. Pali smo u poslednjoj četvrtini, pre svega zbog neiskustva, a bilo je i malo straha od pobede. Sve u svemu, zadovoljan sam, idemo dalje – rekao je Vujasinović.

Povezana vest:  Udovičić umereni optimista pred duel protiv Nemačke

Prvotimac crno-belih Miloš Ćuk istakao je da remi sa Galatasarajem ne predstavlja neuspeh, jer ima još mnogo da se igra do kraja.

-Ispustili smo prednost od tri gola u završnici utakmice, videlo se da smo još mladi za ovakve duele. Nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju. Ipak, ništa još nije gotovo, preostaje još sedam utakmica u grupnoj fazi – rekao je Ćuk.

Povezana vest:  FAJNAL FOR, Partizan konkurisao za organizaciju fajnal fora

Mladi reprezentativac Dušan Mandić ocenio je da su crno-beli zaslužili pobedu, jer su bili bolji tokom celog meča.

-Bili smo bolji u tri četvrtine, imali smo više šansi, ali ne treba zaboraviti dsa imamo dosta mladih igrača u ekipi. Rival nam je bila iskusna ekipa, žao nam je što smo ispustili pobedu. Videćemo gde smo grešili, ali uprkos svemu moramo da dignemo glavu i okrenemo se narednim mečevima – zaključio je Mandić.

Povezana vest:  Treneri Vaterpolo kluba Partizan apelovali da se pomogne klubu

Crno-beli naredni meč u Ligi šampiona igraju 6. oktobra protiv nemačkog Špandaua.