dejan_udovicic

Udovičić: Bio je ovo pravi vaterpolo derbi

 

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Udovičić rekao je večeras da je zadovoljan pobedom protiv Partizana i odličnim ambijentom u bazenu „Park“.

-Čestitam mojim igračima i sjajnoj publici, kao i timu Partizana koji je odigrao odličan meč. Bio je ovo pravi vaterpolo derbi. Što se tiče naše igre, nismo počeli najbolje i većim delom utakmice smo zaostajali. Ipak, zadovoljan sam kako je ekipa odreagovala i preokrenula rezultat – izjavio je Udovičić.

Povezana vest:  Vaterpolisti u finalu, osma medalja za Srbiju u Tokiju

Kragujevčani su u derbiju 4. kola Prve A lige Srbije, nakon neizvesne i uzbudljive borbe, savladali tim aktuelnog šampiona rezultatom 9:8.

-Bio je ovo najteži meč od početka sezone i zadovoljan sam pobedom – zaključio je Udovičić.

Trener crno-belih Vladimir Vujasinović bio je vidno zadovoljan, iako su njegovi izabranici poraženi u kragujevačkom bazenu. On je ocenio da je igra mlade ekipe Partizana bila čvrsta, na momente odlična, a da su manji propusti uglavnom posledica neiskustva.

Povezana vest:  Kandidati za vaterpolo reprezentaciju od danas na pripremama

-Bilo je čvrsto, napeto i izuzetno fizički zahtevno protiv Radničkog. Pružili smo snažan otpor i držali se odlično. Ovo je za nas bio veliki test i mogu da budem srećan, jer sam video više elemenata igre kojima mogu da budem zadovoljan nego grešaka – rekao je Vujasinović.

-Mlad smo tim, normalno je da pravimo neke greške koje dolaze iz neiskustva. Atmosfera je bila sjajna, kao i utakmica – istakao je trener vaterpolista Partizana.

Povezana vest:  Udovičić odredio igrače za susret sa Makedonijom