Serbia_Hungary_grupa

Radnički: Popović neće bežati od odgovornosti

 

Vaterpolo klub Radnički izrazio je veliko žaljenje i zabrinutost zbog incidenta koji je jutros u Kragujevcu izazvao prvotimac tog kluba Boris Popović. Popović je oko devet sati zaspao za volanom BMW-a, izgubio kontrolu nad vozilom i na autobuskom stajalištu povredio osam osoba, među kojima i osmogodišnje dete.

Povezana vest:  Radnički u četvrtfinalu Kupa Evrope

-Spremni smo da pomognemo kako nadležnim organima tako i svim povređenima u ovoj nesreći. Popović je za kratko vreme koliko je u klubu pokazao da se radi o pravom sportisti, vrednom i predanom svojim obavezama i zato molimo javnost da ne manipuliše pretpostavkama da je naš vaterpolista vozio pod dejstvom alkohola ili narkotika, da je vozio prebrzo i bahato, jer za takve pretpostavke, jednostavno, nema mesta – navodi se u saopštenju Radničkog.

Povezana vest:  Pobede Hrvatske, Crne Gore i Makedonije na startu EP

Povređene u Urgentnom centru odmah je obišao trener Kragujevčana Dejan Udovičić i tom prilikom izrazio zabrinutost i želju da se svi što pre oporave.

-Sigurno je da Popović neće bežati od odgovornosti. A nećemo ni mi. Bićemo uz njega u ovoj teškoj situaciji. Nećemo ga braniti i pravdati se, neće to činiti ni on sam. Snosiće posledice svoje greške – poručuju iz Radničkog.

Povezana vest:  Partizan i Galatasaraj igraju bez prisustva publike