dejan savic

Savić: Ako ne popravimo pristup, biće loše u finalu

 

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da, uprkos večerašnjoj pobedi nad Vojvodinom, nije zadovoljan pristupom ekipe i naveo da to mora da se promeni ako u finalu Kupa Srbije crveno-beli žele da savladaju Partizan.

-Ovo je bila vrlo čudna utakmica, nismo pružili maksimum i ne znam koji je razlog. Ako budemo imali ovakav pristup protiv onako motivisanog Partizana koji je dobio Radnički, mi nemamo šta da tražimo. Igrom protiv Radničkog ekipa Partizana pokazala je da je dobro pripremljena na fizičkim planu i da znaju da nadomeste nedostatak na centru – rekao je Savić novinarima posle meča.

Povezana vest:  EI BAKU 2015, Ženska vaterpolo reprezentacija poraena u prvom kolu grupe B

Zvezda je večeras na beogradskoj Banjici u polufinalu nacionalnog kupa savladala Vojvodinu sa 12:7. Savić je dodao da večiti rivali sa jednakim šansama ulaze u sutrašnji finalni meč koji počinje u 19 sati. Najbolji strelac crveno-belih na meču sa Vojvodinom Andrija Prlainović ocenio je da Zvezda ne sme da potceni crno-bele u finalu.

-U ovoj utakmici smo imali dobar ritam. Mislim da je Partizan istrošen zbog prethodnih utakmica, ali ne smemo da ih potcenimo jer se radi o dobrim igračima koji će biti jako motivisani. Igraju bolje nego na početku sezone i ekipa je dobila nove obrise. Očekujemo veliku borbu i dobru utakmicu – kazao je Prlainović.

Povezana vest:  EP HRVATSKA 2010, Sa Nemcima za pobedu, broj 2 i utisak

Trostruki strelac za crveno-bele Boris Vapenski rekao je da ekipa ne sme sebi da dozvoljava padove u igri.

-U trećoj četvrtini je došlo do pada koncentracije, kao i protiv Olimpijakosa pre par dana. Moramo mnogo bolje da igramo ovakve mečeve, pokušaćemo da se dignemo i spremni dočekamo finalni meč – poručio je Vapenski.

Povezana vest:  SVETSKA LIGA, Srbija protiv Crne Gore od 20,00 sati

Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević priznao je da je njegov tim i pre početka meča imao veoma male šanse za iznenađenje.

-Sticajem okolnosti moja ekipa plasirala se u polufinale Kupa. Realnost je da bilo koji tim protiv Zvezde, Partizana i Radničkog igra kao autsajder. Ne sviđa mi se razmišljanje nekih mojih igrača, ali mladi smo, ima vremena za nas i voleo bih da nekada preuzememo veću inicijativu – poručio je Stanojević.