vujasinovic trener partizan

Vujasinović: Odlično od početka do kraja

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je posle večerašnje ubedljive pobede nad nemačkom ekipom Špandau da je njegov tim ceo meč odigrao na vrhunskom nivou, iako i dalje ima problema sa centrima.
-Ovo je bila vrlo važna utakmica za klub. Ne samo da smo napravili korak napred, nego smo i sjajno igrali. Uspeli smo da skupimo tim i odigramo odličnu utakmicu od prvog do poslednjeg trenutka. I slabiji klubovi su ranije davali više od jednog gola. Naravno, uvek ima mesta za napredak, ali bili smo dobri – kazao je Vujasinović novinarima posle meča na bazenu Banjica.
Vaterpolisti Partizana su večeras deklasirali Špandau sa 8:1 i osigurali drugo mesto u D grupi Lige šampiona, što im garantuje lakši žreb za osminu finala.
Kao i u većem delu dosadašnjeg toka sezone, ekipa Partizana nije bila kompletna na centarskim pozicijama.
-Teško je bez centara, a naporno je i za vaterpoliste koji ne igraju tu poziciju. Što se tiče Mandića, on kada bi se opredelio za poziciju centra, bio bi jedan od najboljih svih vremena – dodao je Vujasinović.
Dvostruki strelac za crno-bele Dušan Mandić kazao je da je ekipa, prvi put u sezoni, izbegla velike padove i oscilacije u igri.
-Odigrali smo utakmicu na zavidnom nivou. Drago mi je što se nismo opustili i pored velike razlike, kao što se dešavalo ranije. Celu utakmicu smo igrali istim tempom. Napredujemo iz dana u dan – zaključio je Mandić.

Povezana vest:  Perović: Cilj polufinale i medalja