igor_milanovic_vat_part_trenerMilanović zadovoljan reakcijom svojih igrača

 

Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović izjavio je da je zadovoljan nastupom njegovih igrača u večerašnjem meču u Beogradu s mađarskim Egerom, iako su imali veliku razliku iz prvog meča četvrtfinala Evrolige.

-Zadovoljan sam večerašnjom reakcijom mojih igrača, uprkos rezultatu iz prvog meča protiv jake ekipe Egera. Preostaje da u narednom periodu pripremim i sebe i ekipu za 14. maj, kada bi trebalo da pružimo svoj realni maksimum – rekao je Milanović.

Partizan je večeras pobedio sa 10:5, a u prvom meču u gostima slavio je sa 12:4. U polufinalu završnog turnira Evrolige, koji počinje 14. maja u Napulju, igraće s pobednikom duela Pro Reko – Budva, a to će najverovatnije biti italijanska ekipa.

Povezana vest:  Vaterpolisti poklonili uramljenu medalju predsedniku Srbije

-Hteo bih da zahvalim publici na podršci koju su nam pružali cele sezone, a i večeras su došli u zavidnom broju. Rekao sam i pre utakmice da ćemo dati 105 odsto svojih mogućnosti, što smo i učinili – rekao je Milanović.

-Mi, ipak, radimo nešto drugo – spremamo se za ‘fajnal for’, jer smo već posle prvog meča u Egeru znali da prolazimo dalje – dodao je trener Partizana.

Povezana vest:  Partizan stekao lepu prednost u prvom meču četvrtfinala

Andrija Prlainović bio je, međutim, kritički raspoložen prema nastupu svoje ekipe.

-Večeras smo odigrali možda i najslabiju partiju na domaćem terenu ove sezone. Nismo ipak imali potrebe da se maksimalno trošimo zbog rezultata iz prve utakmice. Mislima smo već na ‘fajnal foru’. Večeras se možda video i umor u našoj igri, ali već sada smo napravili veliki rezultat ove sezone. Međutim, nećemo tu da stanemo – rekao je Prlainović.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Zvezda pobedila Krojcling, Savić zadovoljan

Golman Slobodan Soro pohvalio je igru svog tima i rekao da je Partizan u dvomeču potvrdio da je s pravom favorit u dvomeču.

-Maksimalno smo odigrali obe utakmice, a mislim da ne postoji ekipa na svetu koja može da nas dobije na Banjici, a kamoli sa osam i više golova razlike koliko je njima bilo potrebno. Na fajnal-foru nema favorita, može da odluči trenutak inspiracije – rekao je Soro.