dejan savicSavić: Stalno nam se ponavljaju određene greške

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je posle večerašnje pobede nad holandskim Šurmanom (16:10) u kvalifikacijama za Ligu šampiona da se njegova ekipa mučila tri četvrtine i dodao da stalno ponavlja određene greške.
-Tvrdim da se i dalje prilogađavamo na nova pravila i imali smo mnogo isključenja. Za sutra bi trebalo mnogo toga da se promeni kako bi bili na potrebnom nivou – kazao je Savić novinarima posle utakmice na Tašmajdanu.
Crveno-beli su večerašnjom pobedom osigurali plasman u poslednju fazu kvalifikacija za LŠ, a sutra će u borbi za prvo mesto u grupi odmeriti snage sa ruskim Sintezom.
-Loše smo igrali, imali smo loš pristup meču. Samo u poslednjoj četvrtini smo pružili partiju kakvu bi trebalo. Sutra ne smemo ovako, moramo da damo sve od sebe ako hoćemo da pobedimo – rekao je desni bek evropskog šampiona Marko Avramović.
Levo krilo crveno-belih Strahinja Rašović priznao je da nije očekivao ovako jak otpor Holanđana.
-Nismo potcenili protivnika, ali još smo u pripremnoj fazi i nadam se da ćemo popraviti igru. Nismo smeli sebi da dozvolimo da tri četvrtine budemo egal sa Šurmanom – zaključio je Rašović.
Sutrašnji meč sa Sintezom igra se od 12 sati na bazenu Tašmajdan.

Povezana vest:  Sigurna pobeda Partizana