finale kupa zvezda trofej

Vaterpolo klub Zvezda: Ponosni smo na igrače

Vaterpolo klub Crvena zvezda zahvalio se danas javnosti na podršci i istakao da se među crveno-belima mešaju ponos i tuga zbog eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Pro Reka.
Crvena zvezda je u subotu na beogradskom Tašmajdanu uspela da anulira prednost italijanskog tima od četiri gola iz prvog meča, ali su crveno-beli izgubili posle slabijeg izvođenja peteraca.
-Beogradski vaterpolo klub Crvena zvezda želi da se zahvali sportskoj javnosti, prijateljima kluba, sponzorima, novinarima, a pre svega članovima crveno-bele porodice porodice koji su nam pružili bezrezervnu podršku, pre i posle utakmice Lige šampiona sa ekipom Pro Reka. Iako je od utakmice prošlo tri dana i dalje se mešaju osećaji velikog ponosa, ali i velike tuge zbog eliminacije iz Evrope – navodi se u saopštenju.
Iako prošlosezonski šampion Evrope, zbog promena pravila takmičenja, Crvena zvezda morala je da igra kvalifikacije za Ligu šampiona.
-Osetili smo obavezu da istupimo u javnost i kažemo da smo ponosni što su naši igrači, po ko zna koji put, dostojno reprezentovali grb koji nose. Još jednom su pokazali da kada je ugled Crvene zvezde u pitanju, neće biti nikakvih kompromisa i da ćemo uvek i po svaku cenu, časno i pošteno, isključivo na terenu, zastupati prave vrednosti sporta kojima su nas učile generacije istinskih Zvezdaša, koje su časno radile na ugledu crveno-bele porodice kroz istoriju kluba – stoji u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

Povezana vest:  Srbija pobedila Španiju za četvrtfinale prvenstva Evrope