dejan jovovic radnicki (4)

Radnički očekuje neizvestan meč protiv Crvene zvezde

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Jovović rekao je danas da očekuje neizvestan meč protiv Crvene zvezde, kao i da je njegova ekipa u finalu Kupa Srbije pokazala može izdrži pritisak. 
-Rivalstvo između nas i Crvene zvezde je garantuje još jednu neizvesnu borbu. Sigurno da je pred nama teško gostovanje, jer crveno-beli retko gube na Tašmajdanu, ali mislim da smo pokazali u finalu Kupa da možemo da izdržimo atmosferu i iznesemo utakmicu do kraja – rekao je Jovović. 
Kragujevački Radnički sutra od 19.00 gostuje na Tašmajdanu protiv Crvene zvezde u meču koji će odlučiti koji će od ova ta kluba regularni deo sezone završiti na prvom mestu tabele. Kragujevčani u meč ulaze sa maksimalnim učinkom i tri boda prednosti u odnosu na crveno-bele, koju su stekli pobedom u prvom duelu (8:7). 
-Ovo je ligaška utakmica koja može da donese mnogo toga, ali sa druge strane, taj domaći teren nije nešto što garantuje osvajanje prvenstva – kazao je Jovović. 
Zvezda je nedavno osvojila titulu u Kupu Srbije, pošto je u finalu pobedila upravo Radnički pogotkom golmana Denisa Šefika u poslednjoj sekundi meča. 
Kapiten kluba iz Kragujevca Filip Filipović osvrnuo se danas ponovo na taj meč:

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan se revanširao Mladosti ubedljivom pobedom

-Mislim da smo spremni. Ovaj tim je spreman za velike ciljeve. Bili smo svedoci minulih događaja da ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Rezultat će sigurno umnogome zavisiti od nas, ali to neće biti presudno.