PSS_Vujic_Voda

PLIVANJE

Plivački savez Srbije i Vujić Voda otpočeli zvaničnu saradnju

Povodom održavanja Evropskog juniorskog prvenstva u plivanju – Beograd 2011, danas je potpisivanjem ugovora o sponzorstvu ozvaničena saradnja Plivačkog saveza Srbije i Vujić vode, koja je postala oficijelna voda predstojećeg Evropskog juniorskog prvenstva u plivanju, koje se ove godine održava u Beogradu od 6. do 10.jula. 
„Izuzetna nam je čast što smo postali partneri sa Plivačkim savezom Srbije. Poznato je da je plivanje jedan od najuspešnijih sportova u Srbiji, a s obzirom na to da je i Vujić Voda u samom vrhu među flaširanim vodama na domaćem tržištu, do „timske igre“ i naše saradnje došlo je sasvim prirodno. Ovim ugovorom, Vujić Voda je i zvanično postala Oficijelna voda Evropskog juniorskog prvenstva u plivanju – Beograd 2011, na kojem stasavaju budući šampioni. Prepoznali smo značaj i napor koji naši mladi plivači svakodnevno ulažu i odlučili da ih podržimo i budemo njihovi partneri na putu do uspeha“, rekao je direktor fabrike Vujić Voda, Rade Janjić.
Kompanija Vujić Voda, tradicionalno podržava razvoj profesionalnog i rekreativnog sporta, trudeći se da se uključi u sve oblasti koje su važne njenim potrošačima. Na globalnom nivou, posvećenost sportu i zdravom načinu života potvrđena je kroz mnoga sponzorstva, a najviše kroz podršku rekreativnom sportu, sportskim klubovima, i sada sa Plivačkim savezom Srbije.

Povezana vest:  Veslači odradili prvi test za novu sezonu

„Pred plivačima Srbije je veoma važan period u kome treba da pokažu svu svoju snagu, volju, umeće, želju za pobedom, kao i sve ono na čemu smo zajedno radili svih prethodnih meseci i godina. Vujić Voda je prepoznala taj trenutak, i u za nas, odlučujućem momentu se pridružila našem timu. Izuzetno nam je drago što među svim ovim kvalitetnim mladim plivačima, imamo još jednog vrhunskog  – Vujić Vodu“, rekao je predsednik Plivačkog saveza Srbije, Slobodan Bokanić.

Povezana vest:  PLIVANJE SP, Kazanj domaćin SP 2015, a Gvadalahara 2017. godine

– Naročito bih istakao i zahvalio se Vujić Vodi na budućoj saradnji. Veoma je važno  održati uspeh u kontinuitetu, naročito kada se nalaziš u samom vrhu svetskog i evropskog plivanja. Sport kao i drugi aspekti našeg života deli sudbinu naše zemlje. U oskudici materijalnih sredstava doprinos sponzora, kao što je Vujić Voda, koji prepoznaje prave vrednosti je nemerljiv. Nastojaćemo da se sponzoru odužimo na pravi način – medaljama na ovom Evropskom prvenstvu.

Povezana vest:  Čavić: Amerikanci imaju sve, ali ne i ljubav prema sportu