jedan_za_sve

PLIVANJE

Naši najbolji juniori na okupu u Petnici

Od 7. do 19. juna, Plivački savez Srbije sprovešće jedne od završnih priprema, u Petnici kraj Valjeva, naših najboljih juniora, pred dugo očekivano Evropsko juniorsko prvenstvo – Belgrade 2011. koje će se ove godine održati od 6. do 10 jula u Beogradu.

Na pripremama se trenutno nalazi proširen spisak Juniorske reprezentacije Srbije u plivanju, ukupno 22 plivača (14 dečaka i 8 devojčica). O njihovom radu brine se ukupno šest trenera na čelu sa šefom struke Vladimirom Ristićem.

Povezana vest:  VESLANJE, SVETSKO PRVENSTVO NA BLEDU (28. AVGUST – 4. SEPTEMBAR), Utorak – dan odluke za tri srpske

– Uslovi su fenomenalni, deca vredno rade i pripremaju se. Petnica i Valjevo pokazali su se kao odlična baza i domaćini u prošloj godini, kada smo odavde direktno otišli na Balkanijadu i ostvarili jedan od najvećih uspeha u juniorskoj konkurenciji. Složićete se, da ono što je dobro ne treba menjati – zaključio je Vladimir Ristić, savezni trener za juniore Plivačkog saveza Srbije.

Povezana vest:  VESLANJE, Igor Lucić i Luka Đorđević u polufinalu, Ivana Filipović u repesažu

Naše juniore očekuju dve provere, učešće na 15. Međunarodnom ’’Petnica kupu’’ u Valjevu 11. juna i ’’NLB Trofej Beograda’’ 18. i 19. juna, nakon kojih će se znati definitivan spisak učesnika predstojećeg Evropskog juniorskog prvenstva u Beogradu.