Mostar-StariMost

SKOKOVI U MOSTARU

U nedelju skokovi sa Starog mosta

 

Ovogodišnji tradicionalni skokovi sa Starog mosta u Mostaru održaće se u nedelju, 31. jula, OD 16,00 časova. Prijave za skokove otvorene su do nedelje u 10,00, kada će se obaviti lekarski pregled svih prijavljenih takmičara, posle čega će biti poznat konačan broj skakača, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Povezana vest:  KAJAK, Sprinteri uspešni u kvalifikacijama

Organizatori, kao i prošlih godina, očekuju oko 70 skakača u obe konkurencije (skokovi na glavu i skokovi na noge) iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Ove godine gost Kluba skakača Mostari biće i ekspedicija skakačkog i ronilačkog kluba iz engleskog grada Sautemptona, njih 40, čiji bi jedan skakač trebalo da učestvuje na takmičenju u Mostaru.

Povezana vest:  PLIVANJE, CEP ZA JUNIORE, BEOGRAD 2010, Plivačke nade u Beogradu

Po riječima predstavnika manifestacije Saše Oručevića, organizacioni odbor odlučio je da se ne ide u organizaciju koncerata na platou ispod Starog mosta kako bi organizatori mogli da se koncentrišu na sportski deo priredbe, odnosno na same skokove.

Ovogodišnje skokove sa Staroga mosta direktno će prenositi TV1 a u Srbiji bi direktno trebala das u uključi jedna od TV stanica sa nacionalnom frekvencijom.

Povezana vest:  Beogradska regata 15. avgusta na Savi