Nevena_Djele_Caba

Plivački savez Srbije u poseti Neveni – SVE ZA NEVENIN OSMEH

Plivački savez Srbije na čelu sa olimpijcima Silađi Čabom i Ivanom Lenđerom, danas je posetio dom male Nevene, koja je nesrećno nastradala tokom plivačkog kampa u Nišu pre nešto manje od mesec dana.

– Hajde Nevena, dosta je bilo izležavanja, idemo da plivamo! – bile su prve reči srpskih plivača pri ulasku u Neveninu sobu, sa punim rukama poklona.  Ranac plivačke reprezentacije Srbije, reprezentativna kapa sa autogramima, kao i kapa iz Londona sa OI specijalno kupljena za nju, velika plišana lutka i ogroman pehar na kome je ispisano – ZA POBEDU U NAJVEĆOJ I NAJVAŽNIJOJ BITCI !!! Neveni, Plivački savez Srbije.

Povezana vest:  VESLANJE, SVETSKO JUNIORSKO PRVENSTVO U ITONU, Četverac bez kormilara direktno u polufinale

Neveni niko nije rekao da joj se sprema iznenađenje i poseta njenih najvećih idola, pa nije ni začudila njena zbunjenost i širom otvorena usta kada su se na vratima njene sobe pojavili najbolji srpski plivači. Dugo joj je trebalo da dođe sebi i shvati da kraj nje sede Đele i Čaba.

– Želeli smo da dođemo i na ovaj način pomognemom Neveni da se što pre oporavi, da joj pružimo reči podrške. Mnogo nas je sve zabrinula u Londonu – izjavio je Ivan Lenđer, dodajući da Nevenin osmeh, vredi kao olimpijska medalja!

Povezana vest:  Bronza za muški četverac na Svetskom kupu u Segedinu

Ministarstvo omladine i sporta i Plivački savez Srbije svakodnevno su u kontaktu sa roditeljima i prate Nevenin oporavak. Nevenu u narednom periodu očekuje postoperativni rehabilitacioni oporavak i iskreno se nadamo da će se što pre vratiti u bazen.