jagodina pressDodić: Kluž opasan iz prekida, čeka nas težak meč

Trener Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da je njegov tim spreman za revanš protiv Kluža u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i upozorio da je protivnik dominantan u prekidima.
-I pre prvog susreta u Rumuniji bili smo umereni optimisti, svesni snage protivnika koji ima evropsko iskustvo i veliki broj internacinalaca, sa velikim individualnim kvalitetom – rekao je Dodić na konferenciji za medije.
U prvom meču koji je odigran prošle nedelje u Rumuniji nije bilo golova.
-Spremni smo za borbu i motivisani, ali moramo igrati bez grča i velikog pritiska da bismo napravili što bolji rezultat, svesni da svaki gol u našoj mreži otežava put ka trećem kolu. To znači da se nećemo braniti već da ćemo biti strpljivi svih 90 minuta – naveo je Dodić.
Dodić je napomenuo da se na prvoj utakmici povredio Danijel Mihajlović, koji je pod znakom pitanja i za sutrašnji revanš.
-Rumuni su dominantni u prekidima, u kojima su najveće šanse imali na prvoj utakmici i tu ćemo morati da budemo veoma pažljivi sa ciljem da što manje prekida bude u blizini našeg šesnaesterca – rekao je Dodić.
Prvotimac Jagodine Aleksandar Filipović najavio je veliku borbu i težak meč.
-Ekipu Kluža već smo upoznali i moramo dati maksimum, idemo na pobedu, to je naš cilj. Za ulazak u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope biće nam potrebna podrška sa tribina i želim da pozovem ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju – istakao je Filipović.
Sutrašnja utakmica između Jagodine i Kluža igra se od 20.30 na gradskom stadionu.

Povezana vest:  Nikolić: Želimo da završimo posao na najbolji način