Joksimović osvojio prvo mesto u konkurenciji kolega Halida Bešlića i Nene Belana i potvrdio epitet jedne od najvećih zvezda u regionu

Naš popularni muzičar Željko Joksimović pobednik je takmičenja »Laško izazov«, u kom je preko Laško aplikacije u protekla tri meseca dobio neverovatnih 15 miliona aplauza od fanova iz celog regiona! Svojevrsno finale i svečano proglašenje na nadmetanju u kom su još učestvovale dve muzičke legende, Halid Bešlić i Neno Belan, održano je sinoć na festivalu »Pivo i cvetje« pred velikim brojem ljubitelja muzike i piva.

Povezana vest:  Dobar vetar, mirno more i obavezno TAG Heuer Carrera Skipper Chronograph

Joksimović nije krio zadovoljstvo zbog trijumfa na »Laško izazovu« i ogromne podrške koju je dobio od publike iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

– Veoma sam srećan, a hvala svima koji su tapšali za mene. Petnaest miliona aplauza je nešto izvanredno, a sve to dugujem svojoj publici. Drago mi je što sam učestvovao u ovom takmičenju zajedno sa kolegama koje jako poštujem. Zato ću i da podelim ovu pobedničku flašu Laškog sa Halidom i Nenom. Pobeda je slađa kada se slavi u društvu – rekao je Joksimović, nakon što je izveo nekoliko svojih hitova na festivalu, poput pesama »Milimetar«, »Ponelo me«, »Ranjena zver«, i drugih.

Povezana vest:  Sezonsko sniženje do 60% u prodavnicama FASHION COMPANY

Tokom takmičenja publika je poslala čak 35 miliona virtuelnih aplauza, što pokazuje da su Joksimović, Bešlić i Belan istinske muzičke legende u ovom regionu. Pored Željka, bilo je još pobednika »Laško izazova«. Po jedan fan iz svake od država će dobiti pun frižider Laškog, baš kao i jedan posetilac festivala koji je odgovorio tačno na nagradno pitanje.

Povezana vest:  OSEĆATE SE MLADO? NEKA TO POKAŽE I VAŠA KOŽA!