Nova godina, Božić, godišnjica braka, rođendan ili samo želite da obradujete dragog prijatelja? Odabir Nuxe Men seta za mušku negu tela, predstavlja savršen poklon za svakog muškarca. 

Nuxe men paket za prirodnu i učinkovitu mušku negu – sadrži dva prirodna proizvoda izraženih muževnih mirisnih nota, prilagođena i osetljivoj koži:

Nuxe men Višenamenski gel za tuširanje s posebnom biljnom čistećom bazom neutralnog pH te ekstraktima hrasta i graba, nežno čisti lice, telo i kosu. Za pravi osjećaj energije. Primeren za osetljivu kožu.

Povezana vest:  ROSA VODA I MINISTARSTVO ZDRAVLJA OTVARAJU JOŠ 10 ŠKOLA RODITELJSTVA

Nuxe men 24-satni zaštitni roll-on dezodorans bez alkohola i aluminijevih soli. Ne ostavlja bele tragove na odeći i sprečava nastanak mrlja od znoja. Muževan, drvenast i pikantan miris. Primeren i za osetljivu kožu.

Cena Nuxe men paketa iznosi 1.520 din što je 30% povoljnije u odnosu na pojedinačne proizvode. Setovi su dostupni u odabranim apotekama.

NUXE men linija namenjena muškarcima, bazirana je na snazi aktivnih ekstrakata drveća, posebno odabranih zbog svojih svojstava:

  • HRAST i GRAB – umirujuće delovanje
  • SANDALOVINA i FILODENDRON – obnavljajuće delovanje
  • BAOBAB – obilna hidratacija
  • ARAUKARIJA – zaštitno delovanje protiv prevremenog starenja
Povezana vest:  MY UV-PATCH ZAŠTITA OD SUNCA POVEZANA SA TELEFONOM

 

NUXE men proizvode potražite u odabranim apotekama.

www.nuxe.rs