A.Lekic kampMG MIVELA PODRŽALA KAMP „ANDREA LEKIĆ“ U VRNJAČKOJ BANJI

Voda Mg Mivela je podržala rukometni kamp za dečake i devojčice koji je organizovala drugu godinu zaredom Andrea Lekić, kapiten srebrnih srpskih rukometašica. Kamp „Andrea Lekić“ održan je od 30. juna do 6. jula u Vrnjačkoj Banji .
Privilegiju i ogomno zadovoljstvo da prvih sedam dana jula provedu trenirajući sa zvanično najboljom rukometašicom sveta, imalo je 65 dece iz 11 evropskih zemalja. Pored domaćina iz Srbije, učesnici kampa su bila deca iz Norveške, Finske, Švedske, Austrije, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije i Grčke.
-Svojim ličnim primerom, kao uostalom i svi uspešni sportisti, mogu mnogo da doprinesem i utičem na što pravilniji razvoj dece. Svaki dan na kampu bio je dragocen. Trudili smo se da uklopimo sve moguće elemente, od obrazovanja dece, tehničkog i sportskog usavršavanja, pravilne ishrane, do kulture obraćanja. Ono što je najvažnije, jeste da smo želeli da im dočaramo svet i izvan rukometa, da ih naučimo da se druže, da se međusobno poštuju i da zajedno mogu da funkcionišu samo kao tim – ističe Andrea Lekić.
Mg Mivela voda se, zbog prisustva potrebne dnevne doze magnezijuma u obliku koji se brzo i lako rastvara u organizmu, posebno preporučuje sportistima jer ima blagotvorno dejstvo na normalizaciju rada mišića. Magnezijum iz Mg Mivela vode doprinosi bržem dotoku energije prilikom pojačanog fizičkog napora i deluje preventivno na pojavu grčeva u mišićima.

Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Srbija u polufinalu!