Ucesnici_takmicenja_VIP_Zlatna_kriglaPoznate ličnosti u borbi za ’’ VIP Zlatnu kriglu’’ na Beer Festu
Dejan Culić pobednik takmičenja u točenju piva!
Apatinska pivara, članica StarBev grupe, organizovala je na štandu Jelen Piva, u okviru Beer festa, tradicionalno takmičenje poznatih u točenju piva ’’ VIP Zlatna krigla’’.
Poznate ličnosti – pevači i novinari takmičili su se koliko su umešni u točenju piva i to u 9 koraka neophodnih da Jelen Pivo zadrži vrhunski kvalitet. Učesnici su se nadmetali u sledećim kategorijama: pripremi i hlađenju krigle, točenju i serviranju piva.
Za raspoloženje takmičara i dobru atmosferu na štandu Jelen Piva i ove godine se pobrinuo Dejan Pantelić, a u pravilnom točenju i serviranju piva veštine su odmerili pevači Dejan Cukić i Bilja Krstić, voditelji Lazar Sakan i Marija Kilibarda, kao i novinari Miloš Milovanović, Aleksandar Jovanović i Milan Bošković i predstavnici redakcija zabave najuticajnijih medija.
Prvoplasirani_takmicari_-_Dejan_Cukic,_Marija_Kilibarda,_Bilja_KrsticPobednik ovogodišnjeg takmičenja je pevač Dejan Cukić, drugoplasirana je voditeljka Marija Kilibarda a treće mesto je zauzela pevačica Bilja Krstić.
-Verujem da je u osvajanju prvog mesta presudilo i što sam bio najstariji učesnik i što imam dosta iskustva u točenju piva. Takmičio sam se i ranijih godina, a sada je očigledno presudilo što sam znao na kakve detalje da obratim pažnju – izjavio je prvoplasirani takmičar Dejan Cukić.
Voditeljka Marija Kilibarda je zadovoljna postignutim rezultatom i osvojenim drugim mestom.
-Super je manifestacija i osim što nam je zabavno naučili smo i kako da pravilno pripremimo pivo. Volim točeno pivo a sada znam i šta je sve neophodno da bude vrhunskog kvaliteta. Mislim da sam zaslužila drugo mesto i to mi laska – kaže Marija.
Takmičari „VIP Zlatna krigla“ pokazali su se kao veoma vešti u pravilnom točenju piva što svojim komentarima potvrđuju i prisutni koji su imali prilike da probaju Jelen Pivo natočeno od strane VIP ličnosti Srbije.
-Samo pravilno natočeno Jelen Pivo zadržava pun kvalitet u aromi, ukusu, kao u trenutku kada je izašlo iz pivare, – izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga Apatinske pivare i dodao: -Osim ugostitelja i profesionalnih barmena, koji znaju kako se pravilno toči Jelen Pivo, želeli smo i da poznate ličnosti uvedemo u tajne profesije. Takmičari su se pokazali fantastično, oni su profesionalci u svom poslu pa su i takmičenju pristupili ozbiljno. Da su imali još malo vremena za vežbu, sigurno bi bili savršeni.
Podsećamo, Apatinska pivara četvrtu godinu za redom organizuje takmičenje poznatih ličnosti u točenju piva ‘’Zlatna krigla’’.
Jelen Pivo je već pet godina za redom ponosni vlasnik titule „Najbolje pivo Beer Festa“ i najomiljeniji pivski brend na Balkanu. Pored nagrade na Beer Festu kao rezultata glasanja posetilaca ovog prestižnog događaja, Jelen Pivo je nosilac i brojnih nagrada za visok kvalitet, Monde Selection!
Povezana vest:  Nov turistički program u redovnoj ponudi - „BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN"