skupsitna RS-danNov turistički program u redovnoj ponudi – „BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN“

U subotu, 19. jula, realizovana je prva turistička tura pod nazivom „Beograd Vaš domaćin“, nakon čega je uvrštena u redovnu turističku ponudu za Beograđane i goste grada.
„Beograd Vaš domaćin“ je turistički program koji obuhvata obilazak grada otvorenim autobusom i plovidbu brodom. Nakon panoramskog razgledanja grada otvorenim autobusom BS Toursa koje počinje u 19 časova, sledi zaustavljanje kod hotela Jugoslavija i odlazak do pristana kod splava Gabijano gde se program nastavlja na brodu Trajan. Vožnja brodom počinje u 20.30 i traje do 22 časa. Po završetku programa, turistički autobus vraća posetioce na mesto polaska, na Trg Nikole Pašića.

Povezana vest:  Bekament investirao 12 miliona evra u nova fabrička postrojenja

kalis noc-rekaProgram „Beograd Vaš domaćin“ se realizuje petkom, subotom i nedeljom, sa polascima sa Trga Nikole Pašića, od 19 časova. Cena karte je 1.000 din za odrasle i 500 dinara za decu do 12 godina. Minimalan broj osoba za realizaciju ture je 10.
Karte se mogu kupiti u turističkom info centru u Knez Mihailovoj 5, u poslovnici BS Tours-a, kao i u autobusu neposredno pre početka programa. Napomena: kupon za vožnju brodom se može iskoristiti i u drugom terminu u toku sezone, uz obaveznu rezervaciju telefonom.
Program „Beograd Vađ domaćin“ realizuje BS Tours uz podršku Turističke organizacije Beograda.

Povezana vest:  V.I.P. tretmana za divne krajeve kose - novi Herbal Essences Divni Krajevi

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES