Ivan Ivanovic , kustos veceriZabava na 3D način

 

 

Kompanija SONY je 2.juna 2010. u prostoru galerije Progres svečano otvorila izložbu svojih najnovijih proizvoda. Na četvorodnevnom eventu, pod nazivom ‘’SONY open days’’, posetioci će imati prilike da vide inovacije iz domena 3D tehnologije ali  i da učestvuju u Sony Play station turniru. ‘’Kustos’’ na ovom zanimljivom multimedijalnom događaju bio je poznati voditelj, Ivan Ivanović.

 

Linija novih Sony televizora može da se prtedstavi kroz četiri osnovne karakterisitike:

Signature LX serija

Vrhunska 3D zabava i vise od toga

Kreiramo sledeću generaciju kućne zabave kroz viziju nove tehnologije koja će vam omogućiti uživanje bez mnogo napora.

Glavne karakterisitike ovih modela su: 3D,LED tanak dizajn,Bravia internet video,motionflow pro 200Hz.Ambient and Light sensor.

Povezana vest:  Modna revija Dejana Despotovića "Black"u Supermarketu

 

Cinematic HX serija

Definicija kvaliteta zvuka i slike.

Kombinacijom najnovijih inovacija u domenu  slike i zvuka pružamo vam bioskopski doživljaj u vašem domu.

Čime se diči ova serija: BIVL, Ambient&light sensor,3D ,LED  (HX900,HX800)

 

Presence  NX serija Monolit dizajn

Ikona stila koja otvara novi svet konekcije

Elegantni dizajn i lak pristup velikom izboru zabavnih sadržaja. Pružamo vam i novi doživljaj gledanja LCD televizora.Nagib od 6 stepeni vam pruža mogućnost da udobno iz vaše fotelje gledate omiljene sadržaje na blago nagnutom ekranu.

Ivan Ivanovic, Vesna Moric- SONY Srbija, Yugo Omura,marketing manager za SONY 3D kompletan svet zabaveCyber-shot™ fotoaparat je specijalan aparat koji će vam pomoći da memorišete najinteresantnije situcije u vašem životu, bez obzira da li ste u Sahari,  Antartiku  ili ispod mora. Ovaj TX 5 fotoaparat je izuzetno tanak i veoma inteligentan, tako da se mogu slikati čak i objekti koji se kreću. SONY fotoaparat ostaće neoštećen i ako ga stavimo pod vodu ili ga slučajno ispustite, a obučen je i  za temperature i do -10 C.  Pored toga, funkciji Sweep Panorama može se prepustiti da automatski spoji više snimaka i kreira zapanjujuću panoramsku fotografiju.

Povezana vest:  Otvorena internacionalna izložba "Lepota koja se nosi. Velika italijanska bižuterijA", u Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu

Sony Play station i Sing Star  predstavljaju veoma dobar način da se sa svojim društvom zabavite  i provedete ugodne trenutke, a da ne morate napuštati dom.

SONY, kao socijalno odgovorna kompanija putem četvorodnevne izložbe želi da promoviše organizaciju ’’Prijatelji fudbala’’ i ’’Fudbal za nadu’’, koja pomaže mlade sportske talente. SONY, kao donator organizacije, poziva i posetioce izložbe da se priključe ovoj akciji.

Sony je vodeći svetski proizvođač audio i video uređaja, kao i inovator komunikacijske i informacione tehnologije, za potrošačka i profesionalna tržišta. Poznat je po A/V proizvodima poput BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV prijemnika, Cyber-shot™ digitalnih fotoaparata, Handycam® kamkordera i Walkman® MP3 uređaja, kao i VAIO™ personalnih računara i profesionalne HD opreme za snimanje, naročito XDCAM™ HD. Pružajući kompletna HD rešenja kao i delovanjem na području muzičke, filmske, igračke i onlajn industrije, Sony je jedno od vodećih svetskih imena u području digitalne zabave, sa oko 170.000 zaposlenih širom sveta.

Povezana vest:  Domaće tržište nekretnina i dalje rizično za strane investitore koji u sve većoj meri dolaze u jugoistočnu Evropu - Neophodna hitna reforma zakonodavstva

Kroz dugoročne saradnje kao službeni sponzor UEFA Lige prvaka do 2012 godine, službeni partner FIFA-e do 2014. i globalni sponzor FIFA Svetskog kupa 2010. i 2014. godine, Sony donosi uzbuđenje milionima obožavatelja nogometa širom sveta.