Bambi_mlecne_cokolade_druzenje_2Najnovije Bambi čokoladno zadovoljstvo – Tiramisu i Creme Brule u nežnoj mlečnoj čokoladi
Povodom lansiranja novih mlečnih čokolada, kompanija Bambi – Banat organizovala je slatku pauzu za predstavnike medija u kafeu Monument.
Nastavljajući tradiciju stvaranja proizvoda najvišeg kvaliteta, Koncern Bambi-Banat pripremio je nežnu mlečnu čokoladu sa tiramisu kremom 90g  kao i nežnu mlečnu čokoladu sa creme brule-om 90g. Novi ukusi donose posebne trenutke kojima je teško odoleti, a namenjeni su potrošačima sofisticiranog ukusa. Gosti su bili u ekskluzivnoj prilici i da probaju ukuse iz ograničene serije nežne mlečne čokolade: letnje ukuse sa kremom od jogurta – šumsko voće i jagoda. Inovativne i osvežavajuće kombinacije idealne su za specijalne momente uživanja u predstojećim toplim danima. Pravi ljubitelji čokolade dobili su priliku da zakorače u savremeni čokoladni svet koji donosi uzbuđenje za sva čula.
Da podsetimo, kompanija Bambi-Banat lansirala je svoju liniju crnih i mlečnih čokolada u februaru 2009. Čokoladna porodica stalno raste proizvodima obogaćenim novim ukusima i formatima za različite prilike i raspoloženja.
Povezana vest:  Nastavak akcije „BUDIMO ČISTI ZA PET” za osnovce