arnold_schwarzenegger_1Švarceneger se vraća filmu

 

Doskorašnji guverner Kalifornije, akcioni glumac Arnold Švarceneger (Sćwarzenegger) najavio je povratak filmu, preneo je danas Nju mjuzikal ekspres (New Musical Express – NME). Švarceneger (63), kome je početkom januara istekao drugi mandat na mestu guvernera, rekao je da trenutno čita tri scenarija.

-Posebno mi se dopao scenario koji mi je ponuđen pre nego što sam postao guverner. U toj priči bih igrao veterana koji krajem rata dobija naređenje da ubije grupu dece. Ali on to ne čini već ih spasava rizikujući sopstveni život i tu se još svašta događa. Scenario je zasnovan na istinitoj priči – dodao je glumac.

Povezana vest:  Nagrađen 60.000 gledalac filma "Warcraft"

Postoji mogućnost da se radi o scenariju za film „With Wings As Eagles“ scenariste Randala Volasa (Randall Wallace) („Hrabro srce“), preneo je NME. Volasov scenario je zasnovan na istinitoj priči o nemačkom vojniku koji se oglušio o naređenje Nacističke partije i odlučio da pomogne američkim ratnim zarobljenicima.

Švarceneger se povukao iz sveta filma kada je 2003. stupio na dužnost guvernera. Prošle godine je imao manju ulogu u filmu „Plaćenici“ Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone).

Povezana vest:  Lista deset najgledanijih filmova u SAD