kristen_stewart_snow-white-set

Kristen Stjuart prevarila Roberta Patinsona?

 

Zvezda filmskog serijala “Sumrak“ Kristen Stjuart navodno je prevarila svog dečka i kolegu Roberta Patinsona sa rediteljem filma “Snežana i lovac“ Rupertom Sandersom, koji je oženjen i ima dvoje dece, prenose američki mediji. Fotografije, objavlje u novom broju magazina “Ju-es vikli“ snimljene su tokom “maratonskog maženja“ glumice i 41-godišnjeg reditelja 17. jula. Magazin navodi da je očigledno da ovom paru “nije dosta jedno drugog“, a na fotografiji objavljenoj na naslovnoj strani lista reditelj gricka uvo glumici.

Povezana vest:  Održana vip premijera romantične komedije "BEBA BRIDŽIT DŽONS"

Nakon ove nesmotrenosti, Stjuartova (22) se oseća strašno, rekli su dobro obavešteni izvori. “Ona je očajna“, rekao je izvor magazinu “Pipl“ koji je prvi objavio priču. “To je bila greška koja se neće ponovo dogoditi“. Izvor je objasnio da glumica nije imala aferu sa rediteljem, da je to bio samo prolazan trenutak koji nije trebao da se desi.

Povezana vest:  This Is It na vrhu DVD liste u Americi

-Kristen nije imala nameru da povredi bilo koga, ona je dobra osoba koja je napravila pogrešan izbor – dodao je izvor.

Stjuart i Patinson (26) se zabavljaju od kada su se prvi put sreli i počeli da glume ljubavnike u prvom delu serijala “Sumrak“ 2008. godine. U to vreme, glumica je bila u dugogodišnjoj vezi da glumcem Majklom Angaranom koji je navodno bio slomljen kada ga je ona ostavila zbog Patinsona.

Povezana vest:  Kristin Dejvis nije za prednastavak Seksa i grada

Par je pokušao da bude uzdržan u vezi njihovog odnosa, tako da je Stjuartova tek nedavno priznala da je u vezi sa Patinsonom. Još uvek nije poznato da li je Patinson saznao šta se dogodilo između Stjuartove i Sandersa. Par je izgledao srećno da dodeli “Tin čojs“ nagrada u nedelju i čak su imali i uklopljen plavo-crni autfit. Poslednji deo serijala “Sumrak“ pod nazivom “Praskozorje 2“ naćiće se u bioskopima od 16. novembra.