marta_smart_i_vasar_zagonetki-uros_petrovic_v„Marta Smart i Vašar zagonetki“, peta knjiga hit serijala o Marti Smart započetog knjigom „Misterije Ginkove ulice“, biće u prodaji od 23. oktobra na Sajmu knjiga, na štandovima Lagune i knjižara Delfi, na sajtu www.laguna.rs i u onlajn knjižari www.delfi.rs.

Marta će tokom nove pustolovine otkriti najvažniju tajnu u životu!

Zelenokosa devojčica pronalazi čudesnog prozirnog leptira – tajnu pozivnicu za Vašar zagonetki.

Povezana vest:  KOLAЖ festival Vas poziva da učestvujete u izložbi fotografija Inspirativne filmske lokacije u Srbiji!

Očekuje je 30 novih misterija. Ako pobedi rivale, sledi joj velika čast da postane ono što nikome iz Ginkove ulice nikada nije uspelo.

Knjige o Marti Smart ovenčane su nagradama „Neven“, „Dositejevo pero“ i „Gordana Brajović“, koje se dodeljuju za najbolju knjigu godine, a priče o Martinim misterijama se već čitaju i prate i u drugim zemljama Evrope.

Povezana vest:  Vulkanovi trileri na Sajmu knjiga

Uroš Petrović (1967) piše za sve uzraste. Njegove knjige pomeraju granice u savremenoj srpskoj literaturi. Razmrdavanje vijuga, susret sa čudesnim, neobičnim ali i zastrašujućim, raskošna mašta i osobeni humor u njegovim knjigama zaštitni su znak ovog autora.

Knjigu „Marta Smart i Vašar zagonetki“ potražite i u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca već u toku naredne nedelje.