Red Bull RapLika 2017 takmičenje u freestyle repovanju, dobija novu dimenziju! Nakon velikog uspeha Red Bull McBattla, sada već daleke 2012 godine, najveće regionalno hip hop takmičenje dolazi u novom formatu i pod novim imenom! Poziv za učešće upućen je svim hiphoperima iz regije.

Mc-jevi iz cele regije imaće priliku da se pokažu i dokažu na najvećem regionalnom freestyle hip hop takmičenju pod nazivom Red Bull RapLika. Učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, imaće priliku da se izbore za odlazak na veliko regionalno finale koje će biti održanu u Sarajevu, a putem lokalnih takmičenja koja će biti održana u tri grada.

Povezana vest:  Spot sastava MistakeMistake premijerno na kanalu MTV

Nakon velikog uspeha takmičenja pod nazivom Red Bull MC Battle, freestyleri iz regije imaće priliku da učestvuju u novom formatu takmičenja, ali i sistemu kvalifikacija. Put do finala u Sarajevu koje se održava krajem maja neće biti ni malo lak jer se prijave za takmičenje vrše se preko sajta www.redbullraplika.com a 8 najboljih hiphopera će imati priliku da se pokažu pred Beogradskom publikom 18. aprila u klubu Fest u Zemunu. Platforma sajta je napravljena tako da svi koji žele mogu da bruse svoje znanje u 4 oka, a uskoro će biti poznati i termini za online borbe 1na1 pred publikom! Da biste bili u mogućnosti da učestvujete ili prisustvujete borbama potrebno je da se registrujete na sajtu.

Povezana vest:  Prekinuto snimanje, takmičarka "X Faktora" se onesvestila na bini!

Red Bull RapLika je svojevrsni naslednik Red Bull MC Battle-a, freestyle takmičenja koje je tokom tri godine održavanja (2010, 2011 i 2012) privuklo izuzetno interesovanje hip hop zajednice u zemljama regiona. Prvo Red Bull RapLika izdanje, održano je prošle godine u Sarajevu gde je naišlo na odličan odziv pa je logičan nastavak proširivanje na region.

Povezana vest:  Novi album Eminema 5. novembra

Za sve vesti o takmičenju, kao i informacije o prijavama i pravilima, pratite web stranicu i Facebook profil takmičenja.

PHOTO: Sulejman Omerbasić