slashSlešov video spot sa Fergi previše provokativan

 

Video spot za pesmu „Beautiful Dangerous“ sa debi solo albuma gitariste Sleša (Slash), suviše je provokativan za javno prikazivanje i moraće da bude izmenjen, prenosi danas muzički sajt Blebermaut (Blabbermouth).

U spotu se pojavljuje pevačica Fergi (Fergie) iz hip-hop grupe „Blek Ajd Piz“ (Black Eyed Peas).

Povezana vest:  Kompletiran Sea Dance, u Crnu Goru dolaze Nile Rodgers, DVLM, Kalkbrenner, Nina i planetarni hitovi

-Spot je veoma kontroverzan. Mislio sam da je u redu, ali izgleda da ima mnogo sugestivnih scena i moraćemo da ga izmenimo – rekao je Sleš, čija pesma „Beautiful Dangerous“ potiče s albuma „Slash“, objavljenog u martu.

Gitarista je ispričao da je Fergi osmislila koncept za spot u kojem se pojavljuje u ulozi provokativno odevene obožavateljke koja Sleša vezuje za krevet. Među gostima na Slešovom debi albumu su, pored Fergi, i Kid Rok (Rock), Ozi Ozborn (Ozzy Osbourne) i Kris Kornel (Chris Cornell) iz „Saundgardena“ (Soundgarden).

Povezana vest:  DJ-evi i muzički producenti, spremite se! Organizatori Guča festivala raspisali javni konkurs kako “Kako zvuči beat u Guči”, prijave do 12. maja

Sleš će početkom iduće godine nastupati kao predizvođač na koncertima Ozija Ozborna a na jesen će se vratiti grupi „Velvet Rivolver“ (Revolver).