DJ i producent Zedd i Katy Perry predstavili su danas zajednički singl pod nazivom „365”, iza koga stoji Interscope Records. Na pisanju ove numere radili su rame uz rame, dok je za produkciju bio zadužen upravo Zedd.

Zajedno sa pesmom, izvođači su danas sa publikom podelili i zvanični muzički spot za „365”. Na njemu je radio reditelj Warren Fu, koji je do sada sarađivao sa artistima kao što su The Weeknd i Daft Punk, a za koncept je bila zadužena upravo pevačica. Video prikazuje dirljivu priču o androidu Katy Perry, koja žudi da bude čovek, dok pokušava da uspostavi pravu vezu sa Zeddom, te se postavlja pitanje da li je moguće dovesti veštačku inteligenciju u vezu sa emocijama.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Mentor Tonči Huljić, posle ispadanja njegove grupe „Infinitas": Nisam imao srca da glasam protiv svojih kandidata!

„Katy i ja se znamo već neko vreme i nakon što smo završili sa turnejom i još više uskladili naše muzičke tendencije i sistem vrednosti nastavili smo da radimo zajedno i počeli da oblikujemo „365″. Kako se sve bližilo kraju, znali smo da imamo nešto posebno. Volim kako Katy zvuči na ovom snimku i vrlo sam uzbuđen da ga konačno podelim sa fanovima“, navodi Zedd.

„Bila sam jako uzbuđena kada se Zedd pridružio mojoj turneji „WITNESS: The Tour“ prošle godine i kad god smo za to imali vremena, počeli smo radimo na zajedničkoj muzici, što je dovelo do ove specijalne pesme“, kaže Kati. „Srećna da sarađujem sa tako talentovanim i prizemnim čovekom“.

Izdanje „365″ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play 

Povezana vest:  Zašto su devojke iz girl senzacije Little Mix nesrećne?

Foto: universalmusic.rs