Beogradska publika je još jednom dokazala svoju ljubav prema Massimu rasprodatim koncertom u Sava Centru.

Grupa Vatra imala je zadatak da malo prodrma publiku nešto energičnijim zvukom, koji više nego uspešno obavila, uz svu zahvalnost benda na ukazanom velikom poverenju i lepom prijemu publike.

Koliko mu znači svaki koncert u Hramu muzike, kako Massimo često naziva Sava centar, dobro je poznato.

Povezana vest:  DŽENIFER LOPEZ 20. NOVEMBRA U BEOGRADSKOJ ARENI

Vidno dirnut fantastičnim prijemom publike od momenta kada je stao na binu, Massimo nije krio uzbuđenje, tremu ni osećanja zadovoljstva više nego srčanim i dugim aplauzima prisutnih. Ređale su se poznate melodije, od uvodnih romantičnih  “Neka ti plove brodovi”,  “Jednog dana ljubavi”, “Od jednom ti”, preko dobro poznatih klasika “Sjaj u tami”, “Gracija”, koje su svaki put muzički upakovane na drugačiji način da, bi  uvek zvučale sveže.

Povezana vest:  Dirljiv oproštaj prijatelja od Vlade Divljana

Da grupa Vatra nije tu bila slučajno dokazao je i zajednički nastup pevača benda Ivana Dečaka i Massima u jednoj od najboljih numera aktuelnog albuma “Sada”-“Nama se nikud ne žuri”, čiji je Dečak autor. Usledio je vrlo zanimljivo skrojen medley koga su činile kompozicije “Zamisli život u ritmu muzike za ples”,”Benzina”,”Samo za tvoje oči” i “Samo jedan dan”, koje su nas efektno provele kroz nekoliko decenija plodne  Massimove karijere. Na poklon beogradska publika dobila je dva bisa, a jedna od najfinijih kompozija, “Krug u žitu”, ostavljena je za kraj. Besprekorni ženski prateći vokali, uz izvrstan bend i uvek uzbudljive muzičke ukrase saksofoniste Igora Geržine učinile su da, kao i što smo navikli, Massimov nastup bude ništa manje nego magičan.

Povezana vest:  VELIKI BEOGRADSKI KONCERT RITMA NEREDA SUTRA U DOMU OMLADINE